Trespa reiniging

Wilt u de boeidelen van uw huis brandschoon hebben?
Kan de Trespa beplating van uw bedrijfspand wel een opfrisbeurt gebruiken?

Bij Van 't Veen Glas- en Gevelreiniging bent u hiervoor aan het juiste adres.

Belang van goed onderhoud

Trespa is een kunststofmateriaal dat duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Onderhoudsvriendelijk, maar niet onderhoudsvrij! Als Trespa lange tijd niet wordt gereinigd, krijgt vuil de kans om aan te hechten. Dan is het lastig nog schoon te krijgen.

Het is daarom belangrijk om regelmatig uw Trespa boei- of gevelbekleding te reinigen. Dan blijft het ook mooi.
Ook het 1 à 2 keer per jaar schoonmaken van uw houtwerk is belangrijk. Dit voorkomt verrotting en onnodige reparatie- en schilderskosten.

Expert in reinigen van Trespa en hout

Wij zijn al vijftien jaar deskundig in het reinigen van Trespa en/of houtwerk en gebruiken voor elke ondergrond het juiste schoonmaakmiddel. Met een borstel en spons op een telescoopsteel kunnen we zonder ladder het Trespa of houtwerk op de hoge delen van uw huis of pand bereiken. We draaien onze hand er ook niet voor om met een hoogwerker te komen.

Als wij zijn geweest dan ziet je woning of pand er weer netjes verzorgd uit. Daar hoeft u mooi zelf niet de ladder voor op.

Vrijblijvend kennismaken?

Zou u willen weten wat onze Trespa- of houtreiniging voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en plan een geheel vrijblijvend gesprek.
Dit kan door te bellen naar 038 - 333 55 77 of via ons contactformulier uw gegevens te versturen.